EL CONCERT SOLIDARI

Gràcies a totes vosaltres, que heu posat el vostre gra de sorra per demostrar a l’Anna Gabriel, i a totes aquelles que lluiten contra qualsevol injustícia, que mai no caminaran soles!

Gràcies a tota la gent que vau omplir les places, que vau ballar durant tota la nit, als grups que vau fer possibles els concerts, a totes les persones que vau parlar en xerrades i actes, a les més de 300 voluntàries —de Sallent i d’arreu— que vau fer torns i que heu estat imprescindibles per fer possible La Resposta. Gràcies també als més de 30 proveïdors que heu ajustat preus. I gràcies també, com no, a aquelles que, tot i no poder-hi ser, vau decidir participar des de la fila zero. En definitiva, a tota la gent que vau omplir Sallent d’esperança. Moltes gràcies!


Va ser un cap de setmana molt intens, ple d’il·lusió i emocions a flor de pell. Res no ens va aturar i entre totes ho vam fer possible, vam omplir Sallent de solidaritat. Més de 4.000 persones vau passar per Sallent per participar de tots els actes programats, però també de les converses, de les sobretaules, dels cafès i de tots els moments on vam teixir complicitats.


 

Gràcies a totes vosaltres, que heu posat el vostre gra de sorra per demostrar a l’Anna Gabriel, i a totes aquelles que lluiten contra qualsevol injustícia, que mai no caminaran soles!

Tanta solidaritat ens ha desbordat a nosaltres i també a l’Anna Gabriel, que us vol agrair tot el suport:

“Encara em miro les fotos, les imatges… i encara m’escolto les paraules. Encara us veig ballar i encara m’arriben vivències del que ha estat La Resposta. I m’agradaria, m’encantaria, poder dir alguna cosa que estigués a l’alçada del que vosaltres heu fet possible.

Gent que no conec, altres amb les que he anat a l’escola o amb les que he treballat. Gent a la que m’estimo moltíssim… d’altres als que, si conegués, segur que m’estimaria també. Companyes de militància, veïnes… mares, àvies…

Sou vosaltres les que heu fet possible aquesta nova demostració d’organització i de poder popular.

La Resposta ha estat digne d’un poble que se’n vol i que se’n reclama. I només puc fer que saber, ara sí, que som imparables.

Moltes gràcies, de debò. Moltes, moltes gràcies. I fins ben aviat.”

Aquest correu és per tu i per totes les persones que ho heu fet possible, fes-lo arribar a tothom qui creguis.

 

I, com vam repetir durant el cap de setmana, la solidaritat no comença ni acaba aquí: seguim, seguirem!

Galeria d’imatges del cap de setmana a Sallent.

Fotografies de Txus Garcia, Toni Márquez, Àlex Belza, Mireia Vilaseca. Moltes gràcies.

Tota la informació d’aquell cap de setmana a Sallent

El 4 i 5 de maig a Sallent activem la resposta solidària amb Anna Gabriel. Exiliada forçosament a Ginebra (Suïssa) l’Anna, com la resta d’encausades, continua al punt de mira de l’estat espanyol, via Tribunal Suprem. En un moment d’excepció, amb activistes i càrrecs electes jutjades per la seva activitat política, hem de continuar denunciant la seva persecució i respondre amb determinació i claredat l’estratègia repressiva de l’estat.


El grup de suport ‘Sallent Respon’ i la campanya ‘Free Anna Gabriel’ us presentem ‘La resposta’. Dos dies de música i activitats a Sallent, la vila de l’Anna. Dues nits amb catorze bandes compartint escenari per recaptar fons per la caixa de resistència solidària amb Anna Gabriel. També dedicarem una part dels beneficis a la campanya “Totes som antifeixistes”.


A més, també hi haurà dos punts habilitats per dormir i activitats dissabte durant tot el dia.

DIVENDRES 4 DE MAIG.

18:00h a l’Ateneu Popular Rocaus
SUÏSSA I LA CAUSA GENERAL DE L’ESTAT ESPANYOL CONTRA EL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ. Conversa entre Mireia Vehí (exdiputada i membre del secretariat de la CUP) i Olivier Peter (advocat suís, especialista en Drets Humans i advocat d’Anna Gabriel)

18:30h Obertura de portes de l’espai concerts

20:00h Inici concerts
YACINE · GOSSOS · SMOKING SOULS · TRIBADE · AUXILI · ZOO · PIRAT’S SOUND SISTEMA

DISSABTE 5 DE MAIG
Durant el dia a la plaça de Cal Teia (Joan Vilaseca)

12h  Bastoners de Sallent i Colla bastonera del Montserratí

12.15h Presentació del llibre “I parlarem de vida! Discursos i conferències d’Anna Gabriel”. Amb David Fernàndez, Isabel Vallet i Natxo Calatayud.

13h Vermut solidari amb ‘La Mirada Violeta’, espectacle poeticomusical amb Meritxell Gené i Aina Torres

14h Dinar popular

16h Assemblea de la campanya ‘Free Anna Gabriel’

17h Acte Polític
CELESTE ALÍAS AMB DAVID SISÓ
TXELL BONET Periodista i companya de Jordi Cuixart
ESTER BAIGES MIRÓ Membre de la Xarxa anti-repressió de familiars de detingudes
ISABEL VALLET Exdiputada i militant d’Endavant-OSAN
JOSEP MANEL BUSQUETA Pastisser, economista i exdiputat
KÒDUL EN ACÚSTIC

18:30h Obertura de portes de l’espai concerts

20:00h Inici concerts
PUPIL·LES · JOAN GARRIGA · JUANTXO SKALARI · STROMBERS · XAVI SARRIÀ · EBRI KNIGHT · EL DILUVI

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CONCERT SOLIDARI

PREUS DE LES ENTRADES

ANTICIPADES
· Entrada 1 dia: 15€/20€ solidària
· Entrada 2 dies: 25€/30€ solidària
· Fila zero (si no podeu venir però voleu col·laborar. Sense accés al recinte): 15€

 

A TAQUILLA
· Entrada 1 dia: 18€/20€ solidària
· Entrada 2 dies: 28€/30€ solidària

 

Descarrega la documentació d’accés als menors de 16 anys.

Menors d’edat:

Els menors que tinguin menys de 16 anys hauran d’entrar al recinte amb el seu pare, mare o tutor legal, o bé acompanyat d’un major d’edat i presentar a l’organització l’autorització de menors signada al costat del seu DNI.

Els menors de 12 anys podran accedir de forma gratuïta al festival acompanyats del pare / mare / tutor amb la mateixa autorització que els menors de 16.

Has de descarregar el formulari d’autorització de menors aquí, imprimir-lo i que el teu pare, mare o tutor legal el signi perquè puguis presentar-lo a l’organització de La Resposta quan arribis.

COM ARRIBAR-HI
La Resposta
Carrer Josep Potellas, s/n
08650 Sallent

Amb bus:
La companyia d’autobusos ALSA – 902 42 22 42 arriba a Sallent passant pels pobles des de Barcelona, Berga i Llivia.

Amb cotxe:
Les vies més importants que comuniquen amb Sallent són les autopistes C-16 de Barcelona a Berga i la C-25 de Girona a Lleida.
El recinte de La Resposta es troba al carrer Josep Potellas, s/n i disposa de zones de parquing per estacionar els vehicles.

Moneda FREE’S:
A la resposta no funcionem amb euros. Caldrà canviar-los per la moneda del festival, els FREE’S. 1 FREE = 1€. En finalitzar el festival podràs bescanviar els Free’s que et sobrin per euros.


Ecologisme:
Volem respectar el Medi Ambient. Per això, utilitzem gots reutilitzables i reduïm els residus que generem. 1 Got = 1€ (retornable).
Hi ha instal·lats contenidors de reciclatge per tot el recinte. Disposar d’un espai net és responsabilitat de tothom. Contribueix a que així sigui.


Zona d’acampada:

Hi haurà habilitades tres zones d’acampada per a poder dormir a prop de la zona de concerts. Es podrà accedir des del divendres 4 de maig, fins al diumenge 6 de maig. És imprescindible entrar al recinte amb la polsera de La Resposta. A la zona d’acampada es pot entrar tan menjar com beguda. Al recinte de concerts no es pot accedir alcohol ni begudes.

Hi ha una zona habilitada per a caravanes i / o furgonetes als voltants de la zona de descans. Podreu estacionar-hi sense cap problema.

Vegeu el mapa de la zona de descans aquí. En cas de dubtes, dirigiu-vos a la guixeta de l’entrada al recinte del concert.

L’organització no es fa responsable de furts, danys personals o en el seu material i pèrdues d’objectes.


Entrades:
L’organització realitzarà validació electrònica del 100% de les entrades. Es recomana portar l’entrada impresa.
En cas de compra d’un abonament per internet i venir un sol dia, no es retornarà els diners sobrants.


Menjar i beure:
Al recinte de concerts no es pot introduir alcohol ni begudes. En diferents espais del recinte trobaràs parades d’entrepans, foodtrucks i barres en què podràs adquirir menjar i beguda.


Serveis:
WC: Hi haurà servei de lavabos públics distribuïts per tot el recinte de concerts i la zona de descans. Recorda que tots farem ús d’ells, de manera que intenta deixar el servei tal i com t’agradaria trobar-lo.

Dutxes: Hi haurà dutxes a la zona de descans amb servei gratuït. Fes un bon ús d’elles i deixa les instal·lacions tal com t’agradaria trobar-les.


Recàrrega de mòbils:
La zona de concerts comptarà amb un servei gratuït de recàrrega de mòbils.