EL CONCERT SOLIDARI

Gràcies a totes vosaltres, que heu posat el vostre gra de sorra per demostrar a l’Anna Gabriel, i a totes aquelles que lluiten contra qualsevol injustícia, que mai no caminaran soles!

Gràcies a tota la gent que vau omplir les places, que vau ballar durant tota la nit, als grups que vau fer possibles els concerts, a totes les persones que vau parlar en xerrades i actes, a les més de 300 voluntàries —de Sallent i d’arreu— que vau fer torns i que heu estat imprescindibles per fer possible La Resposta. Gràcies també als més de 30 proveïdors que heu ajustat preus. I gràcies també, com no, a aquelles que, tot i no poder-hi ser, vau decidir participar des de la fila zero. En definitiva, a tota la gent que vau omplir Sallent d’esperança. Moltes gràcies!


Va ser un cap de setmana molt intens, ple d’il·lusió i emocions a flor de pell. Res no ens va aturar i entre totes ho vam fer possible, vam omplir Sallent de solidaritat. Més de 4.000 persones vau passar per Sallent per participar de tots els actes programats, però també de les converses, de les sobretaules, dels cafès i de tots els moments on vam teixir complicitats.


 

Gràcies a totes vosaltres, que heu posat el vostre gra de sorra per demostrar a l’Anna Gabriel, i a totes aquelles que lluiten contra qualsevol injustícia, que mai no caminaran soles!

Tanta solidaritat ens ha desbordat a nosaltres i també a l’Anna Gabriel, que us vol agrair tot el suport:

“Encara em miro les fotos, les imatges… i encara m’escolto les paraules. Encara us veig ballar i encara m’arriben vivències del que ha estat La Resposta. I m’agradaria, m’encantaria, poder dir alguna cosa que estigués a l’alçada del que vosaltres heu fet possible.

Gent que no conec, altres amb les que he anat a l’escola o amb les que he treballat. Gent a la que m’estimo moltíssim… d’altres als que, si conegués, segur que m’estimaria també. Companyes de militància, veïnes… mares, àvies…

Sou vosaltres les que heu fet possible aquesta nova demostració d’organització i de poder popular.

La Resposta ha estat digne d’un poble que se’n vol i que se’n reclama. I només puc fer que saber, ara sí, que som imparables.

Moltes gràcies, de debò. Moltes, moltes gràcies. I fins ben aviat.”

Aquest correu és per tu i per totes les persones que ho heu fet possible, fes-lo arribar a tothom qui creguis.

 

I, com vam repetir durant el cap de setmana, la solidaritat no comença ni acaba aquí: seguim, seguirem!

Galeria d’imatges del cap de setmana a Sallent.

Fotografies de Txus Garcia, Toni Márquez, Àlex Belza, Mireia Vilaseca. Moltes gràcies.