Aportacions

La repressió continua. De cap manera a dia d’avui podem descartar que l’Anna no sigui acusada d’un delicte de rebel·lió. Mentre duri el processament és possible i probable que l’Anna i els altres investigats puguin ser imputats per altres delictes més greus que els actuals, amb penes de fins a 30 anys de presó. Per això, continuem organitzats, denunciant la persecució i responent a cada passa.

APORTACIONS SOLIDARIES

Podeu fer aportacions al numero de compte ES07 1550 0001 2100 0464 5628 de la Associació Cultural Rocaus de Sallent indicant al concepte: “Donació a Sallent Respon.”

Anna Gabriel va veure’s obligada a marxar a Suïssa després que la causa contra l’independentisme del Tribunal Suprem l’investigués a ella i la resta de polítics i activistes pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons. És una imputació de les més greus que hi poden a haver al codi penal, amb penes que poden arribar fins als 30 anys de presó i que es produeixen en el marc d’un conflicte polític. El TS és el cim de la piràmide del poder judicial, que no gaudeix de garanties, sobretot d’imparcialitat i independència judicial.